Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

Inspiroiva kirja!

Naurun hyvää tekevä voima 

Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Tutkimusten mukaan ihmiset nauravat eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy viimeiseen hengenvetoon asti, mutta mihin aikuisten nauru katoaa ja miten sen löytää uudelleen?

Tämä kirja vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme. Vapauttaessa naurumme voimme vapauttaa myös kehomme, mielemme ja sielumme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.

Kirja ei pohjaudu vain naurujoogaharjoitteluun tai lähesty naurua perinteisesti huumorin näkökulmasta, vaan avaa naurun merkitystä ja vaikutuksia hyvinvointiin uudella tavalla, kokonaisvaltaisesti. Kirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita, joiden avulla jokainen voi saada naurun positiivisen voiman käyttöönsä.

Mari Lämsä on luonut Reseptillä Naurua -hyvinvointivalmennusten konseptin ja kouluttaa niin yksityisiä ihmisiä kuin työyhteisöjäkin. Hänen työtään ohjaa halu vahvistaa ihmisten luottamusta itseensä ja omiin voimavaroihinsa.

Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Tutkimusten mukaan ihmiset nauravat eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy läpi elämän, mutta mihin aikuisten nauru katoaa ja miten sen voi löytää uudelleen?

Naurun hyvää tekevä voima vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme.

Kirjassa tarkastellaan laajasti sitä, miten voimme edistää hyvinvointiamme kehittämällä sekä ajattelu- että käyttäytymistapojamme. Kirjailijan oma kokemus ja käytännön esimerkit yhdistettynä monialaiseen tutkimustietoon avaavat hyvin sen, miten jokainen voi löytää oman naurunsa ja elämänilon lähteille. Kirja tarjoaa myös konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita.

Tässä kirjassa naurua ja elämäniloa tarkastellaan raikkaalla tavalla mielen ja kehon yhteyttä korostaen unohtamatta myöskään leikkimieltä, huumoria ja naurua silkasta nauramisen ilosta.

Mari Lämsä kouluttaa ja valmentaa niin yksityisiä ihmisiä kuin työyhteisöjä hyvinvoinnin ja vuorovaikutustaitojen parissa. Hänen työtään ohjaa halu vahvistaa ihmisten luottamusta itseensä ja omiin voimavaroihinsa. Opinnot ja käytännön kokemus mm. ratkaisu-ja voimavarakeskeisestä työskentelystä, NLP:stä sekä teatteri- ja draamataiteesta tuovat vahvoja rakennusaineita hänen työhönsä valmentajana ja kouluttajana.

 

Kirjan voi tilata suoraan Viisas Elämä Oy:ltä. Se löytyy myös mm. Suomalaisen kirjakaupan, Adlibriksen ja Bookyn valikoimasta!

Lue lisää ja tilaa kirja itsellesi!

 

"Naurun hyvää tekevä voima -kirja on laaja teos, joka pistää ajatukset liikkeelle ja tarkastelee asioita monesta erilaisesta näkökulmasta. Kirjassa on paljon hyviä käytännön harjoituksia, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivia ja ilahduttavia harjoituksia. Kirjan henki on myönteinen, aito ja omakohtainen, sillä kirjoittaja on itse käynyt läpi masennuksen ja noussut sieltä tutkimaan selviytymisen ja onnellisuuden elementtejä.

Kirja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään iloa ja kepeyttä elämäänsä."

- Kollega.fi -lehden päätoimittaja, Marja Kasanen

 

Tutustu Kollega.fi -lehden päätoimittajan tekemään kirja-arvosteluun.

 

Tunnelmia Helsingin Kirjamessujen esiintymisestäni 27.10.2017   

Mari Lämsä antaa pikavinkit onnelliseen käyttäytymiseen

Kollega.fi-verkkolehden videolla.

 Lue myös Kollega.fi -lehden haastattelu.

Käyttäytymisemme vaikuttaa ajatuksiimme sekä tunteisiimme. Sen lisäksi, että käyttäytymisellämme voimme vaikuttaa omaan mielialaamme, tunteet heijastuvat ja tarttuvat myös muihin. 

 

 

Etsitkö uusia ideoita yritysjuhlien tai virkistyspäivän ohjelmaan? Kaipaako työyhteisösi jotain ihan muuta? Intovaattori tarjoaa naurattavia ohjelmapaketteja niin yritysjuhliin kuin tyky-päivään! Kysy lisää!