Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Reseptillä Naurua -hyvän mielen valmennukset

 

"Emme me naura siksi, että olemme onnellisia. Me olemme onnellisia siksi, että nauramme.""Emme me naura siksi, että olemme onnellisia. Me olemme onnellisia siksi, että nauramme."

Reseptillä Naurua -hyvän mielen valmennuksissa tarkastellaan hyvinvointia kokonaisvaltaisen lähestymistavan mukaisesti.

Valmennuksissa käsitellään niin ajattelun, tunteiden kuin toiminnan merkitystä oman hyvinvointimme perustana. Pääpaino valmennuksissa on toiminnallisessa työskentelyssä, jossa osallistujat pääsevät itse konkreettisten harjoitteiden avulla löytämään ne mahdollisuudet ja keinot, joiden avulla voimme rakentaa mielekkäämpää ja iloisempaa arkea.

 

Lähde matkalle Naurulandiaan

Reseptillä Naurua -hyvän mielen valmennus on saanut myös pikkusisaren! Matka Naurulandiaan on kurssi, joka vie sinut matkalle maahan, jossa naurulla on monet kasvot. Kurssilla tutkitaan leikkimielisesti sitä, miltä nauru kuulostaa, näyttää ja tuntuu kehossamme ja mitä kaikkea sen alle voi kätkeytyä. Kurssilla rakennetaan myös omat nauruhahmot ja kokeillaan, miltä elämä uuden naurunaaman kanssa voisi tuntua.

 

Kurssilla hyödynnetään toiminnallisia menetelmiä sekä leikkimielistä työskentelyä ja improvisointia. Kurssi tarjoaa osallistujilleen sekä mahdollisuuden arkisten asioiden ja ilmiöiden tarkasteluun eri näkökulmista että tilaisuuden vain päästää irti, hullutella, leikkiä ja nauraa. Kurssilla hyödynnetään myös naurujoogasta tuttuja tekniikoita ja opetellaan nauramaan ilman syytä.

 

Yksityisille suunnattujen Reseptillä Naurua -kurssien ajankohdat ja lisätiedot löydät  Ajankohtaista -osiosta.